1. Home
  2.  » Geurverstuiver ziekenhuis

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

Geurverstuiver speciaal voor ziekenhuizen

Nog niet eens zo heel lang geleden hing er in veel ziekenhuizen nog zo’n typische ‘ziekenhuisgeur’. Een onprettige lucht, waar niet alleen patiënten last van hadden, maar die ook heel vervelend was voor bezoekers en zorgprofessionals. Gelukkig kan het ook anders! In steeds meer ziekenhuizen worden geurverstuivers toegepast, die zorgen voor een prettig geurend binnenklimaat.

Voor een fris ruikende omgeving

Een onaangename geur in een ziekenhuis is echt niet meer van deze tijd. Daarom heeft OMC Aromatherapy Geursystemen speciaal voor gebruik in ziekenhuizen een systeem ontwikkeld dat onaangename geuren neutraliseert door middel van etherische olie. Aan het systeem zijn één of meerdere geurverstuivers gekoppeld. Die vernevelen de olie in piepkleine druppeltjes over de afdeling. Het resultaat: een frisse, heerlijk ruikende omgeving.

Bij uitstek geschikt voor ziekenhuizen

Etherische oliën zijn bij uitstek geschikt voor toepassing in ziekenhuizen. Allereerst zijn ze uitstekend in staat om ongewenste geuren te neutraliseren. Daarnaast zijn etherische oliën zijn ook nog eens 100% natuurlijk en hebben ze veelal een antibacteriële en schimmeldodende werking. Bovendien kunnen micro-organismen niet in etherische olie gedijen en kunnen ze er ook niet door worden verspreid. Een veilige gedachte, juist nu!

Twee typen geurverstuivers

OMC levert zowel een vast systeem als een mobiel systeem. Het mobiele systeem is geschikt voor kleinere ruimtes en kunt u heel gericht inzetten. Denk bijvoorbeeld aan toepassing op de dialyse-afdeling. Het vaste systeem is juist ideaal voor grotere oppervlakten, want hieraan kunnen meerdere geurverstuivers worden gekoppeld. Bovendien is het vaste systeem eenvoudig uit te breiden met meer verstuivers als de situatie daarom vraagt. Er is dus altijd een geursysteem dat past bij de wensen van jouw ziekenhuis.

Meer info?

Wilt u meer weten over geurverstuivers voorziekenhuizen? Neem dan snel contact met ons op. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden!