1. Home
  2.  » Kwaliteit

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

Etherische oliën van de hoogste kwaliteit

Overweegt u om aromatherapie in te zetten om de geur bij jou in het zorginstelling of ziekenhuis te verbeteren? Dan wilt u natuurlijk zeker weten dat u de beste kwaliteit etherische oliën gebruikt. Juist omdat je in de zorg te maken hebt met zieke en kwetsbare mensen. De oliën van OMC voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Kwaliteit gewaarborgd

Kwaliteit is al 20 jaar de onderscheidende succesfactor van OMC. Om de kwaliteit van onze etherische oliën te waarborgen, werken wij sinds jaar en dag samen met een vaste kring van producenten, plantagehouders en wetenschappers, die allemaal een substantiële bijdrage leveren aan ons product. Van al onze oliën kennen we dan ook de exacte herkomst. Daardoor kunnen wij vierkant achter de kwaliteit van onze producten staan.

Steeds weer nieuwe combinaties

Wat ook bijdraagt aan de kwaliteit van onze producten, is dat we regelmatig een nieuwe geur toepassen. Onze geursystemen worden gevuld met verschillende combinaties van etherische oliën. Vooral samenstellingen van bloemen-, bomen- en citrusgeuren zijn geschikt voor de zorg. Na verloop van tijd treedt geurgewenning op. We voorkomen dit door regelmatig een nieuwe geur toe te passen.

Zelf de kwaliteit van onze etherische olie beoordelen?

Neem dan nu contact met ons op!