1. Home
  2.  » Het Draagbare Systeem

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

\

Geurverstuiver

Het draagbare OMC-systeem

  • NGeschikt voor kleinere ruimtes
  • NFlexibel inzetbaar
  • NGeschikt in de zorg
  • NInstelbaar naar wens

Het draagbare geursysteem van OMC, de Aromcé, is speciaal ontwikkeld voor kleinere ruimtes tot 35 m2. Dit mobiele geursysteem is zeer flexibel inzetbaar en daardoor bij uitstek geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld artsen- en tandartspraktijken, dialyseafdelingen, patiëntenkamers, hospices en thuiszorgsituaties.

Flexibel instelbaar

De Aromcé werkt op dezelfde manier als ons vaste geursysteem. Ook deze draagbare variant is volledig naar wens instelbaar. Verneveltijden, frequenties en pauzes kunnen stuk voor stuk eenvoudig op maat worden ingeregeld. Het grote voordeel is dat u met zo’n klein systeem heel gericht op een specifieke situatie kunt inspelen. Heeft u hier vragen over? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Meer weten over het draagbare OMC-systeem?

Neem dan nu contact met ons op!

Het mooiste geschenk"

Voor mij is het mooiste geschenk wat je kunt krijgen een nieuwe dag om te leven en de geur van aromatherapie die mij doet denken aan wandelen in het bos of het ruiken van allerlei verse bloemen en vruchten.

Frans Erven | Zorgmanager verpleeghuis Lückerheide

De geuren zijn heerlijk"

Loesje Simons van Breevoort heeft in de Vumc Dialyse op een heel persoonlijke en plezierige manier geadviseerd bij onze eerste stap om de afdeling in te richten conform de principes van healing environment; de geuren zijn heerlijk voor onze patiënten en medewerkers. Elke dag krijg ik de vraag; 'Wat ruik ik toch?' Naast geuren nu aan de slag met het kijken naar mooie plafonds en een warme omgeving.

Karin Heijne, hoofd Vumc Nierdialyse

Dik tevreden!”

Nadat we het systeem van OMC zijn gaan gebruiken krijgen we enkel nog positieve reacties over de geur-beleving op de afdeling. Medewerkers geven aan minder hinder te hebben van een droge lucht, bezoekers vinden dat je zo fris de afdeling op komt daar waar je eerder typische verpleeghuis-luchtjes rook en een cliënt waande zich op vakantie toen we een nieuwe zomergeur kregen. Dik tevreden!”

Zorgverlening Het Baken, Nunspeet

Frisse geur”

Complimenten voor de nieuwe geur. We hebben in maanden niet zo’n frisse geur op de afdeling gehad.

Ada van Schie, Marente

OMC levert kwaliteit. ”

Kwaliteit in product maar zeer zeker in de dienstverlening en de wijze waarop Ray medewerkers meeneemt in de wereld van de geurbeleving. OMC organiseerde voor een groot geriatrisch revalidatiecentrum (Sevagram Plataan te Heerlen) een excellent concept voor geurbeleving. De liefde voor het vak, door OMC geëtaleerd werkt aanstekelijk en leidt tot goede resultaten. Voortdurend gericht op verbetering en altijd open en beschikbaar voor tips en vragen. Passie loont. Dat mag de conclusie zijn in de samenwerking met OMC.

Sevagram de Plataan Heerlen

Klantgerichtheid, betrokkenheid en goede serviceverlening ”

Aromatherapie (geurmanagement) is voor Sevagram een wezenlijk onderdeel van haar mensgerichte zorg. Sinds 2004 werk ik al samen met OMC en ik heb zelf in totaal zes locaties mogen voorzien van hun systemen. De keus voor OMC zit in de passie die dit bedrijf uitstraalt. Hun klantgerichtheid, betrokkenheid, serviceverlening en ambitieniveau is hoog. Duidelijke raakvlakken met de missie en visie die Sevagram uitdraagt.

Paul Hermans Vivantes Limburg