1. Home
  2.  » 
  3. Systemen
  4.  » Het OMC Systeem

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

\

Geurverstuiver

\

Minimalistisch design

Het OMC Systeem

  • NVoor grote verpleegafdelingen
  • NFlexibel instelbaar
  • NSnelle plaatsing
  • NNaar wens uit te breiden

Ons vaste geursysteem is speciaal geschikt voor grote verpleegafdelingen. Bijvoorbeeld voor plaatsing in gangen. Het systeem bestaat uit een aansturingsunit die is verbonden met één of meerdere verstuivers. Via deze vernevelpunten wordt de etherische olie in duizenden druppeltjes in de lucht gebracht. De frequentie van de verstuiving wordt centraal geregeld in de aansturingsunit. Het besturingssysteem is door OMC in eigen beheer ontwikkeld en alles wordt volledig in Nederland geproduceerd. Ook de verstuivers zijn van Nederlands fabricaat.

Flexibel instelbaar

De hoeveelheid etherische olie die het systeem vernevelt, is volledig naar wens instelbaar. In overleg stellen wij de juiste frequentie in. Niet te hoog, maar zeker ook niet te laag. Onze monteurs stellen het systeem optimaal in voor jouw verpleegafdeling. Vervolgens is er geen omkijken meer naar!

En heeft een bewoner onverhoopt een ongelukje gehad?

Geen nood, u kunt het systeem ook handmatig even wat hoger zetten, of ter plaatse ons draagbare systeem gebruiken.
Snelle plaatsing, nauwelijks overlast

Het OMC-Geursysteem is snel en eenvoudig te plaatsen. De installatie neemt per afdeling één dag in beslag. Bovendien is de overlast minimaal. Voor het aanleggen van de leidingen is geen hak- of breekwerk nodig. Bovendien hebben onze deskundige en speciaal opgeleide monteurs ruime ervaring met het werken in omgevingen als verpleeg- en ziekenhuizen, waar kwetsbare bewoners of patiënten verblijven. Zij begrijpen dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om overlast, verstoringen en stress voor de bewoners tot een absoluut minimum te beperken.

Zorgeloos verbouwen of verhuizen

Staat er binnenkort een verbouwing of verhuizing op de planning? Geen probleem! Het OMC-Geursysteem is modulair en dus geheel naar wens uit te breiden of aan te passen aan veranderende omstandigheden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wij staan voor u klaar

Kortom, met ons OMC-Geursysteem ontzorgen wij u van a tot z. En is er onverhoopt toch nog iets niet helemaal naar wens? Ook dan staat ons team snel en vakkundig voor u klaar!

Meer weten over het vaste OMC-systeem?

Neem dan nu contact met ons op!

Het mooiste geschenk"

Voor mij is het mooiste geschenk wat je kunt krijgen een nieuwe dag om te leven en de geur van aromatherapie die mij doet denken aan wandelen in het bos of het ruiken van allerlei verse bloemen en vruchten.

Frans Erven | Zorgmanager verpleeghuis Lückerheide

De geuren zijn heerlijk"

Loesje Simons van Breevoort heeft in de Vumc Dialyse op een heel persoonlijke en plezierige manier geadviseerd bij onze eerste stap om de afdeling in te richten conform de principes van healing environment; de geuren zijn heerlijk voor onze patiënten en medewerkers. Elke dag krijg ik de vraag; 'Wat ruik ik toch?' Naast geuren nu aan de slag met het kijken naar mooie plafonds en een warme omgeving.

Karin Heijne, hoofd Vumc Nierdialyse

Dik tevreden!”

Nadat we het systeem van OMC zijn gaan gebruiken krijgen we enkel nog positieve reacties over de geur-beleving op de afdeling. Medewerkers geven aan minder hinder te hebben van een droge lucht, bezoekers vinden dat je zo fris de afdeling op komt daar waar je eerder typische verpleeghuis-luchtjes rook en een cliënt waande zich op vakantie toen we een nieuwe zomergeur kregen. Dik tevreden!”

Zorgverlening Het Baken, Nunspeet

Frisse geur”

Complimenten voor de nieuwe geur. We hebben in maanden niet zo’n frisse geur op de afdeling gehad.

Ada van Schie, Marente

OMC levert kwaliteit. ”

Kwaliteit in product maar zeer zeker in de dienstverlening en de wijze waarop Ray medewerkers meeneemt in de wereld van de geurbeleving. OMC organiseerde voor een groot geriatrisch revalidatiecentrum (Sevagram Plataan te Heerlen) een excellent concept voor geurbeleving. De liefde voor het vak, door OMC geëtaleerd werkt aanstekelijk en leidt tot goede resultaten. Voortdurend gericht op verbetering en altijd open en beschikbaar voor tips en vragen. Passie loont. Dat mag de conclusie zijn in de samenwerking met OMC.

Sevagram de Plataan Heerlen

Klantgerichtheid, betrokkenheid en goede serviceverlening ”

Aromatherapie (geurmanagement) is voor Sevagram een wezenlijk onderdeel van haar mensgerichte zorg. Sinds 2004 werk ik al samen met OMC en ik heb zelf in totaal zes locaties mogen voorzien van hun systemen. De keus voor OMC zit in de passie die dit bedrijf uitstraalt. Hun klantgerichtheid, betrokkenheid, serviceverlening en ambitieniveau is hoog. Duidelijke raakvlakken met de missie en visie die Sevagram uitdraagt.

Paul Hermans Vivantes Limburg