1. Home
  2.  » Geurverstuiver zorg

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

Geurverstuiver speciaal voor de zorg

Onaangename geuren zijn een veel voorkomend probleem in de zorg. De typische ‘ziekenhuisgeur’ is doorgaans een mengeling van medicijnen, incontinentiemateriaal, urine en fecaliën. Een vervelend probleem, want zo’n onaangename lucht veroorzaakt veel ongemak en soms zelfs schaamte.

Geurverstuiver voor zorginstellingen

De geur in een zorginstelling of op een zorgafdeling heeft grote invloed op het welzijn van mensen. Niet alleen van cliënten of bewoners, maar ook van bezoekers en medewerkers. Daarom kiezen steeds meer zorginstellingen voor geurverstuivers die onaangename geuren neutraliseren.

Vaarwel ongewenste geuren!

Speciaal voor gebruik in de zorg heeft OMC een geursysteem ontwikkeld dat gebruik maakt van etherische oliën. Deze zijn zeer goed in staat om ongewenste geuren te neutraliseren én ze zijn 100% natuurlijk. De etherische olie wordt door middel van geurverstuivers in minuscuul kleine druppeltjes over de afdeling verneveld. Zo ontstaat een aangenaam geurend binnenklimaat.

Twee varianten

Bij OMC kunt u kiezen uit twee verschillende systemen: een vast systeem en een mobiel systeem. Het mobiele systeem is geschikt voor kleinere ruimtes; het vaste systeem is juist ideaal voor grotere oppervlakten. Bovendien is het vaste systeem modulair. U kunt het naar wens uitbreiden door er meerdere geurverstuivers aan te koppelen. Lees hier alles over de verschillende systemen!

Meer info?

Wilt u meer weten over geurverstuivers voor de zorg en bent u benieuwd wat onze systemen voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op. We vertellen u graag meer!