1. Home
  2.  » Geurvernevelaar zorg

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

Geurvernevelaar voor de zorg

Vind u het ook zo belangrijk dat de bewoners van uw zorginstelling in een fijne omgeving kunnen leven? Dat bezoekers het prettig vinden om bij hun naasten langs te komen? En dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan? Een aangename geur draagt daar absoluut aan bij. Want geur heeft meer invloed op ons welzijn dan dat u in eerste instantie misschien denkt!

Een aangenaam ruikende omgeving

Toch is een aangenaam ruikende omgeving in de zorg niet altijd vanzelfsprekend. Vooral op PG-afdelingen en in de somatische verpleeghuiszorg komen geurproblemen regelmatig voor. Vaak door een combinatie van medicijnen, incontinentiemateriaal, urine en fecaliën. Met alle gevolgen van dien; zowel voor bewoners, bezoekers als zorgpersoneel.

Geurvernevelaars speciaal voor zorginstellingen

Gelukkig bestaat er een adequate oplossing voor dit probleem: aromatherapie. Met geurvernevelaars, speciaal ontwikkeld voor de zorg, worden minuscuul kleine druppeltjes etherische olie in de lucht verneveld. De etherische olie neutraliseert onaangename geuren en creëert zo een aangenaam leefklimaat. Etherische oliën zijn afkomstig van plantaardig materiaal en dus 100% natuurlijk. Daarnaast zijn veel etherische oliën antibacterieel, schimmeldodend en antiviraal. Dat maakt ze bij uitstek geschikt voor toepassing in de zorg.

Effect van geur in de zorg

Onze geurvernevelaars worden gevuld met een andere combinatie van etherische oliën. Vooral samenstellingen van bloemen-, bomen- en citrusgeuren zijn geschikt voor de zorg, omdat veel van deze geuren een ontspannen en rustgevende uitwerking hebben. Uit ervaring weten we bijvoorbeeld dat bewoners van PG-afdelingen dankzij deze natuurlijke geuren minder beslag leggen op het zorgpersoneel, omdat ze zich rustiger en minder angstig voelen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over geurvernevelaars voor de zorg? Neem dan snel contact met ons op. We vertellen u graag meer!