1. Home
  2.  » Geurvernevelaar ziekenhuis

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

Geurvernevelaar voor ziekenhuizen

Een bezoek aan het ziekenhuis is voor veel mensen een stressvolle gebeurtenis. Daarom is het des te prettiger als dit voor patiënten, maar ook voor bezoekers, zo min mogelijk belastend is. Een aangenaam ruikende omgeving draagt daar zeker ook aan bij. Want geur heeft meer invloed op ons welzijn dan dat u waarschijnlijk vermoedt. 

Een aangenaam ruikend ziekenhuis

Toch komt die typische ‘ziekenhuisgeur’ helaas nog regelmatig voor. Terwijl er een zeer adequate oplossing bestaat om een aangenaam ruikende omgeving te creëren: aromatherapie. Met behulp van geurvernevelaars, speciaal door OMC ontwikkeld voor gebruik in ziekenhuizen, worden minuscuul kleine druppeltjes etherische olie in de lucht verspreid. Etherische oliën zijn extreem goed in staat om ongewenste geuren te neutraliseren, waardoor een fris en fijn binnenklimaat ontstaat. Zónder die typische ziekenhuisgeur!

Geurvernevelaars speciaal voor ziekenhuizen

Etherische oliën zijn uitermate geschikt voor toepassing in ziekenhuizen. Omdat ze afkomstig zijn van plantaardig materiaal, zijn etherische oliën 100% natuurlijk. Bovendien zijn veel van de oliën de we bij OMC gebruiken afkomstig uit biologisch gecontroleerde teelt. Daarnaast zijn etherische oliën vaak antibacterieel, schimmeldodend en antiviraal.

Effect van geur in de zorg

Onze geurvernevelaars worden regelmatig gevuld met een ander mengsel van etherische oliën. Vooral combinaties van bloemen-, bomen- en citrusgeuren zijn geschikt voor toepassing in ziekenhuizen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel van deze geuren een ontspannend en rustgevend effect hebben.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over geurvernevelaars voor het ziekenhuis? Neem dan snel contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!