1. Home
  2.  » Geurbeleving zorg

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

Geurbeleving in de zorg

Geuren hebben grote invloed op ons welzijn. Wie iets lekkers ruikt, voelt zich prettig. En bij het ruiken van een nare geur krijgt bijna iedereen een negatief gevoel. Geuroverlast in de zorg is dan ook een zeer vervelend probleem, dat je het liefst acuut aanpakt.

Positieve geurbeleving

Het realiseren van een positieve geurbeleving in de zorg is al meer dan 18 jaar onze specialiteit. Onze geursystemen maken gebruik van etherische oliën, die de nare luchtjes neutraliseren. Deze olie is afkomstig van plantaardig materiaal en dus 100% puur natuur. Met andere woorden: 100% flower power!

Elk seizoen een andere geurbeleving

In onze OMC-geursystemen gebruiken we verschillende combinaties van etherische oliën. Vooral samenstellingen van bloemen-, bomen- en citrusgeuren zijn geschikt voor de zorg, omdat deze vaak een ontspannend en rustgevend effect hebben. Bij het samenstellen van onze geurcombinaties sluiten we aan op de seizoenen. Zo hebben bewoners, personeel én bezoekers elk kwartaal weer een andere geurbeleving.

Marktleider op het gebied van geurbeleving in de zorg

Al sinds de oprichting in 2001 houdt OMC zich uitsluitend bezig met aromatherapie voor de cure- en caresector. Sinds jaar en dag zijn we marktleider op het gebied van geurbeleving in de zorg. Wil je meer weten over de toepassing van aromatherapie? Wij kennen alle ins & outs van het vak en we adviseren je dan ook graag verder!

Neem dus gerust contact met ons op als nog vragen hebt. Wij staan voor je klaar.

Het laatste nieuws

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.