1. Home
  2.  » Geurbeleving ziekenhuis

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden al uw vragen.

Geurbeleving in het ziekenhuis

Je staat er waarschijnlijk niet bij stil, maar ons welzijn wordt in grote mate beïnvloed door geur. Ruik je iets lekkers, dan krijg je vaak meteen een aangenaam gevoel. Maar bij een onaangename geur voel je je meestal direct onprettig. Daarom is een positieve geurbeleving in het ziekenhuis ook zo belangrijk. Want een ziekenhuisbezoek is vaak al spannend genoeg!

Positieve geurbeleving

Het goede nieuws is dat het creëren van een positieve geurbeleving reeds 18 jaar onze specialiteit is. Met het OMC-geursysteem kun je dit snel en doelgericht bereiken. Ons geursysteem is speciaal ontwikkeld voor ziekenhuizen en maakt gebruik van etherische oliën. Daarmee worden onaangename geuren geneutraliseerd en ontstaat er een fijn binnenklimaat. Zowel voor patiënten, bezoekers als zorgprofessionals.

Binnen 1 dag geïnstalleerd

Een OMC-geursysteem kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd, in hooguit 1 dag. Voor het aanleggen van de leidingen is geen hak- of breekwerk vereist. Daardoor wordt de eventuele overlast tot een minimum beperkt. Onze speciaal opgeleide monteurs zijn gewend aan het werken in ziekenhuizen; omgevingen waar kwetsbare mensen verblijven. Zij begrijpen dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om overlast, verstoringen en stress voor patiënten én zorgpersoneel tot een absoluut minimum te beperken.

Marktleider op het gebied van geurbeleving in de zorg

Al sinds de oprichting in 2001 is OMC Aromatherapy Systems marktleider op het gebied van geurbeleving in de zorg. Wij houden ons uitsluitend bezig met aromatherapie voor de cure- en caresector. Heb je vragen over de toepassing van aromatherapie bij jou in het ziekenhuis? Bel of mail ons dan gerust.

Wil je weten hoe jij een positieve geurbeleving in je ziekenhuis kunt creëren?

Neem dan nu contact met ons op. Wij adviseren je graag verder!

Het laatste nieuws

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.